Ryanair: nové destinace
tak to by bylo dobré tak to bych uvažoval ,že bych změnil v prosinci cestu do Indie přes Jordánsko...(: BUD-AMM-DEL-KBP-WAW-KTW
Zdravím , kdy je nejlépe koupit jednosměnou letenku s odletem 28.12. 2018 (Ryanair) momentálně nové otevřená linka Krakow -Amman . Momentální cena je 498 zl. Děkuji za odpověď.
Že by Ryan létal tuto linku Concordem?
Z Ománu do Varšavy za 2 hodiny :-P:-P
kobracek napsal(a):Jaké to je, tady ze sebe přede všemi udělat pako? Něco jako zeměpis nebo fyziku jste ve škole měli?Že by Ryan létal tuto linku Concordem?
Z Ománu do Varšavy za 2 hodiny :-P:-P
mato napsal(a):cali, ked sa lepsie pozries, v screenshote je naozaj flight time 2h
Seriously alebo trolling?
Pravda, ja se dival jen na casy odletu a priletu, ktere se zdaji byt vzhledem k casovym pasmum ok a na to jsem narazel. Tedy odvolavam pako a omlouvam se. Maji to rozbity:-)
Ano pozrela, ale myslela som ze vtip je v tom, ze kobracek hovori o Omane a na screenshote je Amman v Jordansku :)
uz som sa radsej zmazal, pretoze to som si vazne nevsimol .. popravde ma ani vo sne nenapadlo, ze niekto si spoji Amman a Oman. ach jaj :)
Andrea napsal(a):Ja som myslela ze cely cas ide o to Amman a Oman :D
To byl ten zeměpis, ty časy byla ta fyzika:-)
No praveze mam dojem, ze dneska si to tu vo fore poplietol uz druhy clovek, preto som nejak odfiltrovala ten zvysok. Aj ked mozno len preklep :)
Stejně je to srandovní. Kdyby mi někdo řekl kolem Vánoc, že poletím na prvního Máje Ryanairem do Jordánska, považoval bych to za dobrý vtip. A že to bude z Kypru za 19,9 € už je jenom perlička. Taky jsem byl zvyklej je hejtoval, ale teď palec hore :)
Tak ono to zase není tak růžové, jak dnes vidíme. Stačí se podívat na Flixbus, tohle je extrém, který se snad v letectví nestane a stát nemůže... Jenže kdo by si pomyslel před 3 lety, že bude zelená celá Evropa až na ČR?